Hotel Alsik gør klar til Nytårsfest

Yves Matter Linden. Foto: Ole Kæhler
Yves Matter Linden. Foto: Ole Kæhler
31. december 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Hotel Alsik er køkkenchef Yves Matter Lindén og flere medarbejdere i fuld gang med at gøre klar til Hotel Alsiks Nytårsfest, hvor der kommer 142 gæster, som skal nyde en lækker og spændende menu, inden de skal danse og feste til tonerne fra Hartmut Holtz-Söderberg og Jazzceau, der byder på swing og jazz i stil med Frank Sinatra, Nat King Cole og Dean Martin.

“Gæsterne mødes på første sal og hører Dronningens Nytårstale og derefter skal de have en dejlig dinner i Restaurant Alsik”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT. Menuen begyndes med en cremet mousse med fynsk rygeost og derefter serveres der koldrøget kammusling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Herefter byder vi på ristet pighvar og efter den, så skal gæsterne have dansk kalvemørbrad”, siger køkkenchefen.

Desserten er parfait med to slags chokolade og hindbærgel og sluttelig kommer tjenerne med Konditorens Søde Punktum.

Til midnat, når der skiftes til år 2023, skåles der i champagne og der er også kransekage fra Hotel Alsiks konditor.

Udover receptionister, opvasken og kokketeamet, så er der ti tjenere, som alle vil gøre deres for, at de 142 nytårsgæster får en fantastisk Nytårsfest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.