Hotel Alsik inviterer til smugkig og jobbørs

25. august 2018 Erhverv

Hotel Alsik slår dørene op for offentligheden søndag den 2. september, og inviterer igen inden for til et smugkig på byggeriet ved havnefronten i Sønderborg. Første spadestik blev taget i november 2015, og udvendigt står regionens største hotel, og Danmarks største spa- og wellness-område, nu næsten færdig. Indvendig er Alsik dog stadig en byggeplads, hvilket kan tages i øjesyn søndag den 2. september fra kl. 11.00-14.00. Det er første gang at åbent hus på Alsik gennemføres på en søndag, og forhåbentlig giver det endnu flere mulighed for at lægge vejen forbi. Det er sidste gang inden åbningen, at offentligheden får mulighed for at bese byggeriet indefra.

Artiklen fortsætter under annoncen

På dagen bliver det muligt at følge en afmærket rute rundt på den indvendige byggeplads i Alsik. Ruten starter ved indgangen til spaen og slutter ved hotellets lobby, og de besøgende vil blive ført rundt i stueplan og på første etage i begge bygninger. Under åbningen vil der også være mulighed for at deltage i konkurrencer om hotelophold, spabehandlinger og restaurantbesøg.

Et andet nyt tiltag bliver en jobbørs, hvor interesserede kan få et indblik i alle de stillinger, der skal besættes, når Alsik åbner til foråret. Med sin størrelse, mange faciliteter og høje kvalitet vil Alsik løfte Sønderjyllands turisme- og konferencepotentiale, men det kræver dygtige hænder. Og de må meget gerne være lokale. Derfor vil både direktør Irmela Heinsius, master-chef Jesper Koch, salg- og marketingdirektør Karelia Petersen, spa-manager Gitte Hvidtfeldt og HR-ansvarlig Christel Leiendecker være blandt dem, der tager imod og svarer på spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er stolte af at være en del af Sønderjylland, og glæder os til at præsentere vores gæster for den særlige kultur og historie, der er i området. Vi tror på, at de bedste ambassadører for regionen og Alsik er i lokalområdet. Derfor håber vi, at der er flere, der vil lægge vejen forbi vores jobbørs og høre om de mange jobmuligheder hos Alsik til åbent-hus-arrangementet” siger Alsiks direktør, Irmela Heinsius, i en pressemeddelelse.

Alsik får brug for mindst 110 medarbejdere til hotel, restauranter, konference- og selskabsfaciliteter samt spa-område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til åbent hus-arrangementet vil HR-chefen for Alsik stå klar til at møde interesserede ansøgere og svare på spørgsmål.

For de interesserede findes en liste over alle stillinger HER på hjemmesiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk