Hotel Alsik leder efter dygtige faglærte kokke og tjenere

23. juli 2020 Erhverv

Hotel Alsik er et af Danmarks største hoteller og selvom det kun er et år siden, det åbnede, er hotellet et af de mest besøgte. Derfor har vi forrygende travlt og åbner nu for ansøgninger til vores dygtige og ambitiøse Food & Beverage-team.

“Vi søger flere faglærte, så vi også fremover kan tilbyde vores gæster den bedste mand og den bedste service”, siger konstituret direktør John Ankjær til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

F&B-divisionen på Alsik, der er udviklet og ledes af Jesper Koch, består af de tre restauranter Alsik, Freia og Syttende, eget bageri & konditori, konferencekøkken, personalekøkken, produktionskøkken, Alsik bar samt vores Spa Café.

Til F&B-teamet ledes der efter

Erfarne kokke, der aldrig går på kompromis med faglighed og kvalitet

Faguddannede tjenere med skarpt blik for sublim service og kundernes signaler

Bartender med styr på både smage, trends og nyudvikling

Runners, der tænker selvstændigt og kan få enderne til at mødes

Konference- og selskabstjener til topprofessionel betjening af erhvervskunder og private arrangementer

De bliver en del af Alsiks F&B team, hvor de både selvstændigt og sammen med deres kolleger håndhæver og videreudvikler Alsiks kulinariske ambition og succes.

Spændende karrieremuligheder og faglig udvikling for dem, der kan og vil.

Ordnede overenskomstmæssige løn-, ferie- og pensionsforhold samt gode personaleforhold som f.eks. personalekantine og spa/fitness-medlemskab.

110 gode kolleger i et positivt, travlt og internationalt arbejdsmiljø.

Hvis du vil vide mere om Alsik, så besøg os på hjemmesiden eller send din ansøgning og dit CV til: jesper@bykoch.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk