Hotel Alsik lukker for restauranter, konferencer og spa

12. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

I denne vanskelige tid skal vi passe rigtig godt på hinanden. Derfor følger vi på Steigenberger Alsik Hotel & Spa naturligvis myndighedernes klare anbefalinger. Helt konkret betyder det, at vi i frem til og med 28. marts alene tilbyder bed&breakfast for max. 80 gæster. Det vil sige, at det meste af hotellet lukker ned i perioden 12.-28. marts:

Restauranterne Freias Spisestue og Syttende holder helt lukket til og med 28. marts. (Freia holder lukket fra i dag, Syttende først fra i morgen, skriver Hotel Alsik i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Alsik har kun åbent for morgenmad for hotellets gæster. Morgenmaden serveres på tallerken, så buffet undgås, og maden kan naturligvis også bringes til værelset.

Alsik Nordisk Spa lukker helt ned, herunder også fitnessstudio og Beauty lounge

Der lukkes ned for alle konferenceaktiviteter og arrangementer fra i dag. Arrangementer, der aflyses, tilbydes så vidt muligt genplacering med 10 procent rabat – alternativt aflyses arrangementet uden beregning.

Udsigtsplatformen Point of View holder helt lukket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være maks. 80 gæster på hele hotellet fordelt på vores 190 værelser.

Alle overnattende hotelgæster tilbydes gratis sandwich via roomservice som aftensmad i gennem hele perioden

Har du booket ophold, hotelværelse, restaurationsbesøg og/eller spa-behandlinger hos os i perioden 12. til og med 28. marts, kontakter vi dig direkte vedr. afbestilling og evt. genbookning. Dette gør vi naturligvis så hurtigt som overhovedet muligt, men beder samtidig om forståelse for, at det er en særlig situation. Har du behov for at kontakte vores reception, kan det ske per telefon eller ved at sende en mail til [email protected]

Artiklen fortsætter under annoncen

Sker der ændringer i ovenstående, informerer vi løbende om dette på Steigenberger Alsiks hjemmesider og sociale medier. I mellemtiden håber vi, at alle vil passe godt på sig selv og hinanden, til vi ses igen.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon

Artiklen fortsætter under annoncen

70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...