Hotel Alsiks ansatte arbejder ivrigt på at blive klar til onsdag

16. april 2021 Erhverv

Fredag blev det meldt ud fra regeringen, at restauranter må åbne for adgangen til deres lokaler fra onsdag og nu er alle Hotel Alsiks medarbejdere i fuld gang med at forberede genåbningen. “Fra onsdag kan gæsterne nyde vores mad i Restaurant Alsik og på terrassen”, siger direktør John Ankjær til SønderborgNYT. Samme dag åbnes der for konferencer og møder.

Hvis det frister at nyde en middag i Restaurant Alsik – eller i Freia og på Syttende, når de åbnes den 28. april – så skal der bestilles bord, inden man ankommer. “Det vil ikke være muligt bare at komme ind fra gaden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæster, som skal indenfor i hotellet, skal også have coronapas og legitimation med.

I lukkeperioden har der været håndværkere i Restaurant Alsik og de har frisket gulvet op. Samtidig er der møbleret om, så der bliver plads til flere gæster. “Og så har vi ændret området, hvor vi har vores morgenbuffet, så gæsterne får lettere adgang til at finde det, som de fristes til at lægge på tallerkenen”, siger direktøren.

Når en restaurant skal genåbne, så er det vigtigt, at køkkenet har de råvarer, som skal bruges, når der skal laves mad.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi er heldige med, at vi har nogle rigtigt gode – og mange lokale – leverandører, så vi kan få de varer, som vi har brug for og det gør jo, at vi kan byde gæsterne på en dejlig madoplevelse”, siger John Ankjær, som glæder sig til, der kommer liv på hotellet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...