Hotel Alsiks nye direktør siger op inden han tiltræder

16. juni 2020 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond meddeler i en pressemeddelelse, at Claus Birk Larsen af personlige årsager desværre har valgt at opsige sin stilling som direktør for Steigenberger Alsik Hotel & Spa og således ikke tiltræder i stillingen som planlagt den 1. august.

John Ankjær fra konsulenthuset Telling & Nesager fortsætter derfor i rollen som fungerende direktør.

Fra august skulle Claus Birk Larsen have stået i spidsen for Alsik Hotel & Spa og han kaldte selv jobbet for en unik mulighed.

“Har man lidt ambitioner, så er Hotel Alsik et unikt projekt, hvor der er en række medarbejdere, som også synes, det er spændende at være en del af hotellet. Det er ikke et sted, hvor man springer over, hvor gærdet er lavest”, sagde direktør Claus Birk Larsen til SønderborgNYT kort tid efter, han var ansat.

Den nye direktør så frem til at arbejde i Sønderjylland.

“Dialogen med bestyrelsen har overbevist mig om, at vi har samme ambitioner om at skabe enestående hoteloplevelser i nogle helt unikke rammer”, sagde den nye direktør.

Han havde glædet sig til at lære både hotellet, Sønderjylland og Sønderborg at kende.

“Det er en spændende landsdel og det vrimler med madskatte”, sagde Claus Birk Larsen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre ser gerne et friplejehjem i Sønderborg by og et på Als

25. oktober 2021 KV21

Venstre har lavet deres eget udspil til ældreområdet og det bliver offentliggjort i morgen, tirsdag. Venstre vil sikre større valgfrihed for den enkelte ældre medborger og en del er det er også at sikre, at der kan oprettes friplejehjem i kommunen. ”I dag har vi Dalsmark Plejehjem i Rinkenæs, der er en del af Danske […]

Læs mere...