Der er nogle, som tror, at restauranterne på Hotel Alsik er lukket land for alle andre end de gæster, som bor på værelserne, men sådan er det slet ikke. Enhver, der har lyst til at opleve det storslåede hotel, er velkommen – også til at nyde en frokost.
“Her i Restaurant Alsik kan vores gæster sidde og kigge ud over vandet, mens de nyder en god frokost. Udsigten giver en dejlig ro indeni”, siger Cristina, som er ansat i restauranten, hvor hun har det store overblik og gør sit yderste for at sikre, at hver enkelt gæst får en god oplevelse.
“Hos os er hver eneste gæst speciel og vi byder varmt velkommen. Vi ser vores gæster og vi lytter – og så gør vi os umage for at give den allerbedste service”, siger hun videre. Cristina er fra de Canariske Øer, hun har boet flere steder i verden – og nu er hun i Sønderborg og arbejder på Hotel Alsik – hendes mand er direktør for Nordborg Resort.
Cristina synes rigtigt godt om Hotel Alsiks køkken, der følger sæsonen og kokkene laver alle retterne fra bunden.
“Ved at følge sæsonens råvarer kommer der variation og Alsiks gastronomiske chef, Jesper Koch, gør sig umage, når han sætter hver enkelt ret sammen, så vores gæster får en oplevelse på deres tallerken. Det er også skønt, at han bruger lokale råvarer, så vi kan fortælle, om de steder, som de kommer fra”.
Cristina runder af med at opfordre til, at de sønderborgere og turister, som har lyst til at opleve kvalitet og og god service, de kommer på besøg på Hotel Alsik og nyder en god frokost.
“Og vi er ikke dyrere end andre spisesteder i byen”, siger hun.