Hotel Baltic er kommet rigtigt godt gennem det første år

3. september 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det går rigtigt godt på Hotel Baltic efter et nyt hold mennesker har brugt et års tid på at få sat gang i en spændende udvikling af stedet.

“Vi har vores Bistro-restaurant, hvor der serveres klassiske retter, som har fået et tvist, der gør dem langt mere spændende og indbydende. Her er der en tre-retters menu og så har vi vores a la Carte-kort, hvor der kan vælges fra”, siger Simon Smidt, der kalder sig selv for alt-muligt-mand.

Bestyrer Simon Smidt bruger selv titlen: Alt-muligt-mand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene spise-gæster, der er velkomne i Hotel Baltics Bistro-restaurant.

“Vi tager meget gerne imod gæster, der har lyst til kaffe og kage eller måske en pilsner”, siger Simon Smidt.

Luksus-menu

Hotel Baltic har også en Gourmet-restaurant, der netop har fået en række flotte stjerner fra Berlingskes anmelder.

I Gourmet-restauranten bydes der på en seks-retters menu, hvor de enkelte retter skiftes med jævne mellemrum.

“Vi bruger jo de råvarer, der er sæson for og kommer man som gæst seks-otte gange om året, så kommer man til at opleve helt forskellige menuer hver gang”, siger Simon Smidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tankerne bag Hotel Baltic

Ledelsen på Hotel Baltic ved, hvad de vil og det skønne er, de også ved, hvordan de skal gøre.

“Skibsreder Jebsen, der ejer Hotel Baltic, har også Frederiksminde i Præstø, som har Michelinstjerner og han har Rønnede Kro. Hotel Baltic er et mix af de to steder, hvor Gourmet-restauranten tager afsæt i konceptet fra Frederiksminde, som ligger i Pæstø og Bistroen tager afsæt i Rønnede Kro”, siger alt-muligt-manden. For at få nyt liv på Hotel Baltic, så er der hentet ledere fra de to steder og de skal lægge den linie, som de kommende ledere skal arbejde ud fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså ved de, hvad vej de skal og de ved, at det virker.

Alle tre steder er beskrevet på hjemmesiden Mindeværdig.

De ansatte

“Medarbejderne er dygtige og har fokus på at give vores gæster en god oplevelse, hvor hver enkelt gæst føler sig i gode hænder. Vi har brugt tid på at lære personalet, hvordan vi opfatter god service og gode madoplevelser”, siger Simon Smidt, der ikke skal blive fast i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når alt kører på skinner, så skal jeg arbejde på at udvikle de tre steder, Rønnede Kro, Hotel Baltic og Frederiksminde”, siger han. Der er ansat en ny administrerende direktør, som skal tage over i Høruphav, når Simon Smidt har sat ham ind i opgaverne.

“Den nye direktør bor i Sønderborg og resten af personalet er også lokale. Vi skal lige have fundet en lokal kok og en restaurantchef, så kan jeg og den sidste af os fra Østdanmark tage tilbage”.

Selskaber

Hotel Baltic har en skøn beliggenhed i Høruphav og der er rigtigt mange sønderborgensere, der gennem årene har holdt selskaber i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi tager meget gerne imod selskaber og jeg kan da fortælle, det stadig er muligt at bestille julefrokost hos os”, siger Simon Smidt.

Se hotellet hjemmeside

 

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...