Både køkkenchefen, restaurantchefen og det øvrige personale glæder sig til genåbningen af Hotel Baltic, hvor gæsterne kan nyde den gode mad, herlige vine og udsigten ud over lystbådehavnen i Høruphav.
“Vi åbner tirsdag klokken 17:30, hvor vi er klar med et helt nyt menukort, som byder på noget for enhver smag”, siger køkkenchef Chris Franklin G. Andersen til SønderborgNYT.
“Råvarerne er lokale og det vil sige fra blandt andet Gråsten Fjerkræ, Rønhaveslagteren, Als Pølser og Hestehavegård”, siger køkkenchefen og han forklarer, at når man bruger de gode, lokale råvarer og selv laver al maden fra bunden af, så sikrer man, at gæsterne får de bedste madoplevelser.
“Vi laver ikke bare mad, men skaber oplevelser, som vores gæster husker. Både når det gælder vores smørrebrød og de varme retter”, siger han.
Der er gæster, som gerne vil have mere end en ret.
“Man kan sætte retter fra kortet sammen eller vælge enten tre eller fem retter fra vores gourmet-menu. I gourmetmenuen passer retterne sammen og giver gæsterne flere små madoplevelser, der samlet går op i en højere enhed”, siger Chris Franklin G. Andersen.
På søndage bliver der grillet på terrassen i aftentimerne.
“Her i restauranten glæder vi os til at møde de lokale, sejlerne og turisterne”, siger restaurantchef Heidi Semberg.
Inden hun blev restaurantchef på Hotel Balitc, arbejdede hun fem år på Sønderhus i Tønder – og inden Tønder var hun på Hotel Baltic. Altså kender hun stedet ganske godt.