Hotel Benniksgaard inviterer til italiensk aften

5. april 2019 Erhverv

Hen over det næste halve år, afholder Benniksgaard sammen med Jan Moberg-Pedersen fra vinhuset Top-Wine, – en række vinaftener med forskellige temaer, vine og menuer.

Der lægges ud den 17. april med en italiensk inspireret aften. Der serveres en 5 retters menu efterfulgt af kaffe. Hertil serveres 7 passende vine, startende med velkomstdrink og sluttende med dessertvin. Vinene bliver udvalgt fra forskellige regioner for at få et indblik i forskellene på druerne. Der vil mulighed for at bestille vinene på aftenen – med en pæn rabat – derudover vil der være lodtrækning af en af hver vin under kaffen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Moberg-Pedersen er tidligere varehuschef i Kvickly Nordborg igennem 25 år og har været ansat i Coop i 47 år, hvor han igennem årene har været på en del vinrejser.

Hans store interesse for vin gør, at han i 32 år har arrangeret vinaftener sammen med hoteller og kroer – i kombination med middag, skriver Hotel Benniksgaard.

I dag arbejder Jan som senior vinkonsulent hos Top-Wine fra Esbjerg, der selv importerer største parten af deres vine fra de mest kendte vinlande.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...