Hotel Benniksgaard inviterer til italiensk aften

5. april 2019 Erhverv

Hen over det næste halve år, afholder Benniksgaard sammen med Jan Moberg-Pedersen fra vinhuset Top-Wine, – en række vinaftener med forskellige temaer, vine og menuer.

Der lægges ud den 17. april med en italiensk inspireret aften. Der serveres en 5 retters menu efterfulgt af kaffe. Hertil serveres 7 passende vine, startende med velkomstdrink og sluttende med dessertvin. Vinene bliver udvalgt fra forskellige regioner for at få et indblik i forskellene på druerne. Der vil mulighed for at bestille vinene på aftenen – med en pæn rabat – derudover vil der være lodtrækning af en af hver vin under kaffen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Moberg-Pedersen er tidligere varehuschef i Kvickly Nordborg igennem 25 år og har været ansat i Coop i 47 år, hvor han igennem årene har været på en del vinrejser.

Hans store interesse for vin gør, at han i 32 år har arrangeret vinaftener sammen med hoteller og kroer – i kombination med middag, skriver Hotel Benniksgaard.

I dag arbejder Jan som senior vinkonsulent hos Top-Wine fra Esbjerg, der selv importerer største parten af deres vine fra de mest kendte vinlande.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...