Hotel Comwell fejrer Helle Miangs 50 års fødselsdag

25. maj 2018 Samfund

Det lå ikke i kortene, at pigen fra Skjern skulle gøre karriere i hotelbranchen – endsige bosætte sig i købstaden Sønderborg. Helle Wagener Miang blev matematisk student og senere edb-assistent. I 1995 begyndte hun som receptionist på Scandic Hotel ud til Flensborg Fjord. Hotellet blev i 2002 overtaget af Comwell Hotels, hvor Helle de sidste 9 år har fungeret som hoteldirektør.

Helle Miang fylder 50 år.

Fødselaren flyttede til Sønderborg i 1989 og bor i dag i digterkvarteret midt i byen. Hendes 23 år på hotellet på Strandvej 1 har ført til et nært forhold til lokalmiljøet – ikke mindst teaterforeningen og Sønderborg Sommer Revy. Men det er især hendes personlige kendskab til hotellets mange stamgæster, der har gjort hende til en vellidt hoteldirektør – også langt ud over den danske grænse, skriver Comwellkoncernen i en pressemeddelelse.

Store navne som Pavarotti,  Elton John, Al Gore og Bill Clinton har nydt godt af hendes værtskab. For en indlogering på fødselarens hotel er som at blive inviteret hjem til et privat selskab. Sammen med sine dygtige medarbejdere, har hun formået at opbygge et hotel med masser af sønderjysk nærvær og charme, der er svær at slippe, når man tjekker ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske derfor vender så mange tilbage igen og igen.

Når hun ikke pusler om sine gæster, nyder hun gerne en god bog hjemme i privaten – og helst en krimi. Ellers ser man hende gerne heppe på sidelinjen, når håndboldholdet Flensborg Handewitt spiller kamp.

I anledningen af fødselsdagen inviteres venner og samarbejdspartnere til reception på Comwell Sønderborg torsdag den 7. juni kl. 13:00-16:00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...