Comwell Sønderborg fejrer, at naturen har kvitteret for det gode sommervejr med en overflod af lækre råvarer, og at høsten er kommet i hus. Ligesom sidste år sætter den danske hotelkæde fokus på økologi og bæredygtighed, når de inviterer til Høstdage på alle deres danske hoteller.
Comwell Sønderborg fejrer høsten og byder i den anledning på en særlig 3-retters aftenmenu søndag den 2. september kl. 18:00. Høstmenuen består af:
Forret
Skindstegt multe med blomkålspuré, skaldyrsreduktion og kørvel
Hovedret
Langtidstilberedt kalvefilet med årstidens, økologiske grøntsager,
Pommes Anna og madeirasauce
Dessert
Æbledessert bestående af sukkersyltede æbler, sorbet, chips og crumble
Sidste år modtog Comwell Årets Økopris 2017 for deres store arbejde med bæredygtighed og for Det Økologiske Spisemærke i bronze. På blot fire måneder voksede koncernens økologiprocent fra 5 pct. til 50 pct, skriver hotellet i en pressemeddelelse.
Menuen koster 295 kroner og kan bestilles på telefon 7442 1900.