Hotel Alsik sætter spændende retter på to go-kortet

4. december 2021 Erhverv

Kunne ‘Blæksprutten Olsen friste?

Eller hvad med en omgang ‘Krølle Bølle Bank’?

Så kan du få ‘Krudt & Kugler’ til dessert.

Bag de sjove navne gemmer sig velsmagende retter fra det helt nye menukort på Alsik To Go, skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Alsik To Go blev lanceret i foråret og har indtil nu taget udgangspunkt i Restaurant Alsiks menu, men det ændrer sig nu.

”Nu får Alsik To Go sit helt eget univers med hjemmelavet lækker comfort food. Menuen byder på noget for en hver smag og hver ret er tillagt kærlighed og en god portion humor,” fortæller Jesper Koch, gastronomisk chef på Alsik Hotel & Spa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra lørdag kan man således glæde sig til blandt andet pastaretten’Eat pasta – Run fasta – carbonara Art’, ‘Trådt i spinaten – med grillede rødbeder’ eller de hjemmelavede romkugler i ‘Krudt & Kugler’.

Det nye menukort kan ses på togo.alsik.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...