Hotel Sønderborg Kaserne er klar til store arrangementer

3. marts 2022 Erhverv

På Sønderborgs perle af en beliggenhed på Byens Havn, med den netop afsluttede totalrenovering og modernisering i 2021, pladsen og service til 400+ siddende spisegæster og dertilhørende scene m. AV-udstyr, vestvendt terrasse og stort anretterkøkken danner den tidligere gymnastiksal på Sønderborg Kaserne rammerne for et oplagt selskabslokale for både virksomheder, foreninger, private begivenheder og arrangementer.

Det skriver Hotel Sønderborg Kaserne i en pressemeddelelse.

”I det hele taget er kaserneområdet og Sønderborg i en spændende udvikling. Vi er glade for, at både turister og lokale borgere har taget så godt imod vores hotel og SALEN. Vi har allerede haft stor succes med bl.a. virksomheders temafester og private bryllupper – og ser frem til, at endnu flere vil benytte SALENs mange muligheder for et mindeværdigt og gennemført arrangement i flotte, lokale omgivelser”, siger hoteldirektør Thorben G. Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...