Hotel Sønderborg Strand bliver en del af Best Western

2. februar 2021 Erhverv

På trods af corona nedlukning, så arbejder vi stadig bag kulisserne, selvfølgelig med afstand, så vi er klar når vi må åbne op igen.

Vi har de sidste mange måneder knoklet på en overraskelse til jer, hvor vi har indgået et samarbejde med Best Western. Vi bliver derfor en del af Best Western, men vi vil stadig hedde Hotel Sønderborg Strand og gæsterne vil stadig blive mødt af alt det, som de kender, skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Sønderborg Strand har selvfølgelig sørget for at samarbejdet giver gæsterne de bedste fordele, fordi der fremover vil kunne tilbydes et fordelagtigt loyalitetsprogram, med alt det bedste fra Best Western. Her kan blandt andet nævnes optjening af point til bonusovernatninger med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Personalet glæder sig meget til, at Danmark lukker op igen, så de igen kan byde gæster velkommen på hotellet til et hyggeligt og afslappende ophold i dejlige Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...