Af Jens Brunsgaard Clausen, praktikant
På Hotel Sønderborg Strand er der kommet en helt ny buffet, som skal stå klar, når revyens gæster kommer myldrende ind. Den tager udgangspunkt i ringriderpølser og lover en helt ny fremgangsmåde for buffeten, som aldrig set før ved Sønderborg Strand.
Hoteldirektør Helle Miang mener, at det er bedst med en revolutionerende buffet i forhold til blot at ændre den lidt ad gangen.
“Hvert år ændrer vi buffeten. Vi tager imod ris og ros om den tidligere buffet og forbedrer den til næste år. Denne gang var ringriderpølser et stort hit”, siger Helle. De har fire slags kød, syv slags salater, tre saucer og dessert.
Denne gang har hotellet ikke bare valgt at ændre buffeten, men de har også valgt at ændre stedet, hvorfra man henter maden.
“Når man tænker på sommer, så tænker man på grill” siger Helle Miang. Derfor er beslutningen truffet , så al maden skal hentes i gårdhaven, hvilket de tror vi være populært blandt gæsterne, især stemningsmæssigt.
“Dog er der nogen, som fortrækker det traditionelle, men ikke alle kan tilfredsstilles, men man kan gøre sit bedste for at få alles favoriter på menuen”.
Helle Miang synes, at det vil være en stor fordel forgæsterne, at alt er samlet på ét sted.
De revygæster, der har revybillet – men ikke har bestilet mad med i købet, kan altid ringe til Hotel Sønderborg Strand og bestille. Hotellets nummer er 7342 7445.
Naturligvis er der egså en revy-menu til de gæster, som foretrækker det – og det kan du læse meget mere om her på Sommer Revyens hjemmeside.
Forresten kan du allerede nu købe både revybilletter, buffet og menu.