Hotel Sønderborg Strand kommer med helt ny buffet til revy-gæsterne

21. oktober 2019 Erhverv

Af Jens Brunsgaard Clausen, praktikant

På Hotel Sønderborg Strand er der kommet en helt ny buffet, som skal stå klar, når revyens gæster kommer myldrende ind. Den tager udgangspunkt i ringriderpølser og lover en helt ny fremgangsmåde for buffeten, som aldrig set før ved Sønderborg Strand.

Hoteldirektør Helle Miang mener, at det er bedst med en revolutionerende buffet i forhold til blot at ændre den lidt ad gangen.

“Hvert år ændrer vi buffeten. Vi tager imod ris og ros om den tidligere buffet og forbedrer den til næste år. Denne gang var ringriderpølser et stort hit”, siger Helle. De har fire slags kød, syv slags salater, tre saucer og dessert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne gang har hotellet ikke bare valgt at ændre buffeten, men de har også valgt at ændre stedet, hvorfra man henter maden.

“Når man tænker på sommer, så tænker man på grill” siger Helle Miang. Derfor er beslutningen truffet , så al maden skal hentes i gårdhaven, hvilket de tror vi være populært blandt gæsterne, især stemningsmæssigt.

“Dog er der nogen, som fortrækker det traditionelle, men ikke alle kan tilfredsstilles, men man kan gøre sit bedste for at få alles favoriter på menuen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Miang synes, at det vil være en stor fordel forgæsterne, at alt er samlet på ét sted.

De revygæster, der har revybillet – men ikke har bestilet mad med i købet, kan altid ringe til Hotel Sønderborg Strand og bestille. Hotellets nummer er 7342 7445.

Naturligvis er der egså en revy-menu til de gæster, som foretrækker det – og det kan du læse meget mere om her på Sommer Revyens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forresten kan du allerede nu købe både revybilletter, buffet og menu.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...