Hotellet på DET GAMLE RÅDHUS slår dørene op

29. februar 2016 Erhverv

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEGråsten er et yndet turistmål, for rejsende fra nær og fjern. Slottet er det store trækplaster, men med sin placering i naturskønne omgivelser, nær skov, strand og vand er der rig mulighed for oplevelser for enhver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slottet er uden tvivl grunden til, at mange gæster byen, men ofte kun for et kort visit.

” Nu er vi jo i slotsbyen og med udsigt til slottet fra flere af hotellets værelser, var det naturligt for os at give værelserne royale navne", fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen. Her ses Dronning Magrethe Suite

” Nu er vi jo i slotsbyen og med udsigt til slottet fra flere af hotellets værelser, var det naturligt for os at give værelserne royale navne”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen. Her ses Dronning Magrethe Suite

” Vi vil så gerne have, at de bliver lidt længere”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen med et smil på læben, ” og det er en af grundene til, at vi er rigtig glade for nu også at tilbyde hotelovernatninger”. Hotellet på DET GAMLE RÅDHUS kommer til at huse tre luksuriøse dobbeltværelser, tre flotte suiter og to store hotellejligheder. Suiter og dobbeltværelser er allerede taget i brug, og lejlighederne forventes at stå klar inden længe.

” Vi har oplevet stor interesse for hotellet, både gennem bookinger fra turister, men også fra større firmaer i området. Belægningen har indtil nu været på knap 70 %, fordelt på både forretnings- og weekendophold, så det er en rigtig god start, som vi er stolte af”, fortsætter restauratøren.

Indretningen af hotellet er, som resten af lokalerne på DET GAMLE RÅDHUS, udført med respekt for den oprindelig byggestil, og således er den stemning og atmosfære, der præger resten af huset, ført videre. ”Alle værelser er individuelt og stilfuldt indrettet.

Derudover er forkælelse og komfort i højsædet; der er bl.a. hjemmesko, badekåber og toiletartikler til rådighed. Der er trådløs netværk og kabel tv, og minibaren byder på kølige drikkevarer, der kan nydes i værelsernes sofamiljøer”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

” Vi har oplevet stor interesse for hotellet, både gennem bookinger fra turister, men også fra større firmaer i området,”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen

” Vi har oplevet stor interesse for hotellet, både gennem bookinger fra turister, men også fra større firmaer i området,”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen

” Nu er vi jo i slotsbyen og med udsigt til slottet fra flere af hotellets værelser, var det naturligt for os at give værelserne royale navne. Derfor kan gæster hos os overnatte i bl.a. Kronprins Frederik værelset og Dronning Magrethe Suiten”, slutter restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

Læs mere om, hotellet og se billeder af værelserne på www.graastenraadhus.dk

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk