Hovedpine- og Migræneforeningen var med i foreningsbuketten i Frivillighedens Hus

7. oktober 2017 GALLERIER

Lørdag var der samlet en flot buket af de frivillige foreninger og selvhjælpsgrupper i Frivillighedens Hus i Perlegade, hvor enhver kunne kigge indenfor og få en snak med foreningsmedlemmerne. I buketten var også Hovedpine- og Migræneforeningen.

Alle med hovedpine og migræne kan have fordel ved at melde sig ind i Hovedpine- og Migræneforeningen, hvor der er en række gratis foredrag og indsigt i den seneste forskning på området med i kontingentet.

Ellen Johansen fra Hovedpine- og Migræneforeningen.

“Man får også foreningens blad og adgang til gratis rådgivning”, siger den lokale formand, Hanne Johansen til SønderborgNYT.

Hun fortæller videre, at hele 82.000 unge mennesker om året afbryder deres uddannelse på grund af hovedpine eller migræne.

“Og hele 20 procent af det samlede sigefravær skyldes hovedpine eller migræne”, siger Ellen Johansen, der mener, der er et tabu omkring lidelsen. Det gør, at de lidende ikke er åbne omkring det.

“De er bange for at miste jobbet og siger i stedet influenza, når de melder sig syge”.

Hvis du har brug for gode råd, flere oplysninger eller måske vil melde dig ind i foreningen, så ring til Ellen Johansen på telefon 6160 5553.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk