Hr. Jensens Jasskapel spiller torsdagskoncert i bibliotekets gårdhave

17. august 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Kom til en dejlig musikalsk torsdag eftermiddag i Biblioteket Sønderborgs gårdhave, hvor man kan høre Hr. Jensens Jasskapel spille traditionel jazzmusik.

Hr. Jensens Jasskapel, der har fejret 40 års jubilæum og er et af Danmarks ældste jazzbands, har ry for at være et kompetent og særdeles velspillende jazzband.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden er orkestret berømt/berygtet for den tilbagelænede og humoristiske måde de enkelte numre præsenteres og kædes sammen på, hvilket lover godt for eftermiddagen i gårdhaven, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Hr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jensens Jasskapel består af Chris Schmidt (guitar, banjo og sang), Ole Frandsen, trombone, Børge Thomsen, klarinet, Finn Schmidt, bas, Erik Kiil, trommer og Sven Zimmer ,trompet og sang.

Jasskapellet spiller op kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

17 og det er gratis at lytte med.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...