Hr. Jensens Jasskapel spiller torsdagskoncert i bibliotekets gårdhave

17. august 2016 Sundeved

Kom til en dejlig musikalsk torsdag eftermiddag i Biblioteket Sønderborgs gårdhave, hvor man kan høre Hr. Jensens Jasskapel spille traditionel jazzmusik.

Hr. Jensens Jasskapel, der har fejret 40 års jubilæum og er et af Danmarks ældste jazzbands, har ry for at være et kompetent og særdeles velspillende jazzband. Desuden er orkestret berømt/berygtet for den tilbagelænede og humoristiske måde de enkelte numre præsenteres og kædes sammen på, hvilket lover godt for eftermiddagen i gårdhaven, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hr. Jensens Jasskapel består af Chris Schmidt (guitar, banjo og sang), Ole Frandsen, trombone, Børge Thomsen, klarinet, Finn Schmidt, bas, Erik Kiil, trommer og Sven Zimmer ,trompet og sang.

Jasskapellet spiller op kl. 17 og det er gratis at lytte med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...