Hr. Jessen er klar til gæster foran cafeen

15. april 2021 Erhverv

Restauranter og cafeer kan fra onsdag tilbyde udeservering og de skal lukke senest klokken 22.

Serveringsstederne skal indrettes, så der holdes én meters afstand mellem alle gæster og det svarer til de regler, som var gældende  indtil serveringsstederne blev lukket ned i december.

Det er et krav, at gæsterne skal kunne fremvise et gyldigt coronapas, når de vil på restaurant eller café medmindre dagens forhandlinger på Christiansborg fører til, at kravet om Coronapas falder væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er klar med kaffe, te, fadøl og andre drikkevarer – og har gæster lyst til lidt at spise, så kan der vælges fra vores take-away-kort”, siger værten, Leif Jessen, til SønderborgNYT.

Hvis der holdes fast i kravet om Coronapas, så er der ikke krav om, at serveringsstederne skal have særlige vagter til at kontrollere coronapas, men det skal vises ved den første naturlige kontakt mellem gæst og personale, fremgår det af retningslinjerne for genåbningen.

Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn under 15 år er fritaget for coronapas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...