Hr. Jessen er klar til gæster foran cafeen

15. april 2021 Erhverv

Restauranter og cafeer kan fra onsdag tilbyde udeservering og de skal lukke senest klokken 22.

Serveringsstederne skal indrettes, så der holdes én meters afstand mellem alle gæster og det svarer til de regler, som var gældende  indtil serveringsstederne blev lukket ned i december.

Det er et krav, at gæsterne skal kunne fremvise et gyldigt coronapas, når de vil på restaurant eller café medmindre dagens forhandlinger på Christiansborg fører til, at kravet om Coronapas falder væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er klar med kaffe, te, fadøl og andre drikkevarer – og har gæster lyst til lidt at spise, så kan der vælges fra vores take-away-kort”, siger værten, Leif Jessen, til SønderborgNYT.

Hvis der holdes fast i kravet om Coronapas, så er der ikke krav om, at serveringsstederne skal have særlige vagter til at kontrollere coronapas, men det skal vises ved den første naturlige kontakt mellem gæst og personale, fremgår det af retningslinjerne for genåbningen.

Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn under 15 år er fritaget for coronapas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...