Hr. Jessen har pladser til 80 herrer til Herrefrokosten

17. juni 2020 Erhverv

På onsdagens pressemøde, hvor ringriderkomiteen fortalte om Herrefroksoten 2020, som bliver helt anderledes end den pelejer at være, fortalte festens formand, Jes Andersen, at det er tanken, at deltagerne samles i mindre grupper rundt omkring i haver, telte og lignende steder.

“Der er også en enkelt restauranmt, som har tilbudt at tage imod Herrefrokostens gæster”, sagde Jes Andersen.

Og det er restaurant er Hr. Jessen på Rådhustorvet i Sønderborg.

“Vi har plads til 80 herrefrokostdeltagere og de herrer, der gerne vil feste hos os, skal kigge indenfor inden 5. juli og tilmelde sig til mig”, siger cafévært Leif Jessen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herrefroksten styres – traditionen tro – af Leif Maibom  og for at alle deltagere rund omkring i Sønderjylland kan høre ham, så sendes der live-tv fra Leif Maiboms have, hvor flere af komiteens medlemmer skal nyde deres herrefrokost.

“Vi håber mange tager opfordringen op og er med til at gøre frokosten 2020 til en helt speciel begivenhed. Og så får damerne jo for første gang nogensinde lov til at kigge med”, siger Ringriderfestens formand Jes Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...