Hr. Jessen har pladser til 80 herrer til Herrefrokosten

17. juni 2020 Erhverv

På onsdagens pressemøde, hvor ringriderkomiteen fortalte om Herrefroksoten 2020, som bliver helt anderledes end den pelejer at være, fortalte festens formand, Jes Andersen, at det er tanken, at deltagerne samles i mindre grupper rundt omkring i haver, telte og lignende steder.

“Der er også en enkelt restauranmt, som har tilbudt at tage imod Herrefrokostens gæster”, sagde Jes Andersen.

Og det er restaurant er Hr. Jessen på Rådhustorvet i Sønderborg.

“Vi har plads til 80 herrefrokostdeltagere og de herrer, der gerne vil feste hos os, skal kigge indenfor inden 5. juli og tilmelde sig til mig”, siger cafévært Leif Jessen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herrefroksten styres – traditionen tro – af Leif Maibom  og for at alle deltagere rund omkring i Sønderjylland kan høre ham, så sendes der live-tv fra Leif Maiboms have, hvor flere af komiteens medlemmer skal nyde deres herrefrokost.

“Vi håber mange tager opfordringen op og er med til at gøre frokosten 2020 til en helt speciel begivenhed. Og så får damerne jo for første gang nogensinde lov til at kigge med”, siger Ringriderfestens formand Jes Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...