Hr. Weise fra Badehotellet underholder ved dinnerkoncerten

Jesper Koch og hans team får tingene til at lykkes. Foto: Ole Kæhler
Jesper Koch og hans team får tingene til at lykkes. Foto: Ole Kæhler
11. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du er hurtig og sikrer dig en af de få billetter, der er tilbage til dinnerkoncerten den 23. februar, så kan du få en helt fortryllende mad- og musikoplevelse i Sergenten på Sønderborg Kaserne.

“Den tre-retters menu bliver sat sammen af Jesper Koch og hans team – og det er også dem, der har vælger de vine, som serveres”, siger Alsiks direktør, Jesper Bach Larsen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have nydt Jesper Kochs og kokkenes menu, skal der lyttes til Jens Jacob Tychsen, der havde rollen som Hr. Weyse i tv-serien Badehotellet.

Det er ikke Jens Jacob Tychsen, der spiller på klaveret, når den selvoptagede skuespiller Edward Weyse underholder de andre gæster på Badehotellet. Til gengæld kan han synge, trylle, joke og fortælle historier.

Program

17.30: Dørene åbnes.

18.15: Tre-retters menu inkl. vin og vand ad libitum under middagen.

20.30: Kaffe og te med sødt fra buffet.

Artiklen fortsætter under annoncen

21.00: Baren åbner med mulighed for køb af drinks.

21.30: Koncert med Jens Jacob Tychsen.

23.00: Tak for i aften.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...