HUIs Venner håber der kommer mange til halfesten

Halfest i Hørup. Foto: Ole Kæhler
Halfest i Hørup. Foto: Ole Kæhler
11. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 27. april er der fest i Høruphallen og det er HUIs Venner, der står for festen, hvor meningen er, der skal komme penge i kassen, som kan gives videre til lokalsporten, HUI Hørup Ungdoms- & Idrætsforening, så de mange børn, der dyrker idræt, kan få nogle gode oplevelser”, siger næstformand Erik Lambertsen til SønderborgNYT.

“Det er Tip Top Partyband, der spiller og Slagter Nielsen kommer med maden”, siger formand Søren Hell. De to bestyrelsesmedlemmer synes, det er et godt tilbud, at man kan feste og gøre en god gerning på samme tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Halfesten er ikke den eneste måde, som HUIs Venner arbejder på, når de skaffer penge til den lokale sport.

“Vi driver cafeteriet i hallen, vi er med i OK-benzin, hjælper ved Ulkebøl-Hørup Ringridning og så har vi Als Udlejning i hallen i både vinter- og efterårsferien, hvor børn leger på livet løs”, siger Erik Lambertsen.

HUIs Venner har arbejdet for at støtte den lokale idrætsforening siden stiftelsen i 1991.

Du kan læse meget mere på HUIs Venner på Facebook.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...