Hurra: Flere arbejdspladser i Nordborg

8. maj 2013 Erhverv

I den kommende tid flytter Danfoss 200 arbejdspladser til Danfoss Nordborg. Arbejdspladserne kommer fra Danfoss Power Electronics afdelinger på Jyllandsgade i Sønderborg og i Gråsten, fordelt med cirka halvdelen fra hvert sted.

Borgmester Aase Nyegaard glæder sig både over, at det er lykkedes at fastholde arbejdspladserne i kommunen og over, at flytningen styrker Nordals.

Aase Nyegaard glæder sig over, at flytning af jobs sker indenfor kommunegrænsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– I en tid, hvor konjunkturerne stadig er præget af krise, glæder jeg mig over, at flyttede arbejdspladser forbliver i kommunen. Når jeg især glæder mig over, at de kommer til Nordals, så hænger det jo sammen med den særlige udfordring, vi har med at tiltrække og fastholde både arbejdspladser og indbyggere på Nordals.

Flytningen falder fint i tråd med den indsats for Nordals, som vi også i byrådet har prioriteret ved at afsætte midler til ekstraordinære tiltag. I øvrigt en indsats, som erhvervslivet på Nordals bakker fint op omkring via Visionsgruppen for Nordals, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...