Hurra: Flere arbejdspladser i Nordborg

8. maj 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I den kommende tid flytter Danfoss 200 arbejdspladser til Danfoss Nordborg. Arbejdspladserne kommer fra Danfoss Power Electronics afdelinger på Jyllandsgade i Sønderborg og i Gråsten, fordelt med cirka halvdelen fra hvert sted.

Borgmester Aase Nyegaard glæder sig både over, at det er lykkedes at fastholde arbejdspladserne i kommunen og over, at flytningen styrker Nordals.

Aase Nyegaard glæder sig over, at flytning af jobs sker indenfor kommunegrænsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– I en tid, hvor konjunkturerne stadig er præget af krise, glæder jeg mig over, at flyttede arbejdspladser forbliver i kommunen. Når jeg især glæder mig over, at de kommer til Nordals, så hænger det jo sammen med den særlige udfordring, vi har med at tiltrække og fastholde både arbejdspladser og indbyggere på Nordals.

Flytningen falder fint i tråd med den indsats for Nordals, som vi også i byrådet har prioriteret ved at afsætte midler til ekstraordinære tiltag. I øvrigt en indsats, som erhvervslivet på Nordals bakker fint op omkring via Visionsgruppen for Nordals, siger hun.

19. april 2024 112, Sydals

Madlavning var årsagen til den voldsomme brand

19. april 2024 112

Torsdag var der brand i et rækkehus på Midthave i Lysabild. “Da vi kom derud fra branden gået gennem taget og der var også ild i taget i nabohuset”, sagde Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jan-Erik Rasmussen, til SønderborgNYT. Politiet har fundet årsagen til branden. “Det ser ud til, at der har været gang i noget madlavning. […]

Læs mere...