Hurra: Flere arbejdspladser i Nordborg

8. maj 2013 Erhverv

I den kommende tid flytter Danfoss 200 arbejdspladser til Danfoss Nordborg. Arbejdspladserne kommer fra Danfoss Power Electronics afdelinger på Jyllandsgade i Sønderborg og i Gråsten, fordelt med cirka halvdelen fra hvert sted.

Borgmester Aase Nyegaard glæder sig både over, at det er lykkedes at fastholde arbejdspladserne i kommunen og over, at flytningen styrker Nordals.

Aase Nyegaard glæder sig over, at flytning af jobs sker indenfor kommunegrænsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– I en tid, hvor konjunkturerne stadig er præget af krise, glæder jeg mig over, at flyttede arbejdspladser forbliver i kommunen. Når jeg især glæder mig over, at de kommer til Nordals, så hænger det jo sammen med den særlige udfordring, vi har med at tiltrække og fastholde både arbejdspladser og indbyggere på Nordals.

Flytningen falder fint i tråd med den indsats for Nordals, som vi også i byrådet har prioriteret ved at afsætte midler til ekstraordinære tiltag. I øvrigt en indsats, som erhvervslivet på Nordals bakker fint op omkring via Visionsgruppen for Nordals, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...