Hurra: Flere arbejdspladser i Nordborg

8. maj 2013 Erhverv

I den kommende tid flytter Danfoss 200 arbejdspladser til Danfoss Nordborg. Arbejdspladserne kommer fra Danfoss Power Electronics afdelinger på Jyllandsgade i Sønderborg og i Gråsten, fordelt med cirka halvdelen fra hvert sted.

Borgmester Aase Nyegaard glæder sig både over, at det er lykkedes at fastholde arbejdspladserne i kommunen og over, at flytningen styrker Nordals.

Aase Nyegaard glæder sig over, at flytning af jobs sker indenfor kommunegrænsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– I en tid, hvor konjunkturerne stadig er præget af krise, glæder jeg mig over, at flyttede arbejdspladser forbliver i kommunen. Når jeg især glæder mig over, at de kommer til Nordals, så hænger det jo sammen med den særlige udfordring, vi har med at tiltrække og fastholde både arbejdspladser og indbyggere på Nordals.

Flytningen falder fint i tråd med den indsats for Nordals, som vi også i byrådet har prioriteret ved at afsætte midler til ekstraordinære tiltag. I øvrigt en indsats, som erhvervslivet på Nordals bakker fint op omkring via Visionsgruppen for Nordals, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...