Hurtigere indsats til børn og unge med psykiske vanskeligheder

4. juli 2018 REGIONALT

Psykiatrien i Region Syddanmark har sammen med de 22 kommuner fået tilsagn om to bevillinger på henholdsvis 46,6 mio kroner og 6,4 mio kroner fra satspuljen over en fireårig periode til opsporing af og hjælp til børn og unge med psykiske vanskeligheder.

Bevillingerne er givet til to projekter, der har hurtig og sammenhængende hjælp til børn og unge med psykiske vanskeligheder som omdrejningspunkt. Hjælpen skal ydes i et nært samarbejde på tværs af kommuner og region.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et stigende antal unge er de seneste år kommet i psykiatrisk behandling. På den baggrund er der i kommunerne og Region Syddanmark et stort ønske om gennem et tættere samarbejde at styrke indsatsen til børn og unge, inden deres tilstand bliver så alvorlig, at de får behov for psykiatrisk behandling, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

“Vi skal bruge pengene i samarbejde med de 22 kommuner i regionen til at give hurtig hjælp til børn og unge i deres nærmiljø. Mine forventninger og forhåbninger er, at vi med de to projekter kan give en effektiv hjælp i lokalområdet og derved knække kurven for henvisninger af børn og unge til psykiatrien”, siger administrerende direktør i Psykiatrien i Region Syddanmark Charlotte Rosenkrantz Josefsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...