Hurtigt overfyldte affaldsbeholdere i Jørgensgård er et problem

3. november 2020 Erhverv
Affaldscontainere i Jørgensgård. Privat foto
Affaldscontainere i Jørgensgård. Privat foto

Sønderborg Forsyning arbejder på at finde en bedre affaldsløsning til rækkehusbeboerne i Jørgensgård i Sønderborg.

“Jeg bor i et rækkehus ude på Jørgensgård i Sønderborg. Vi har til fælles møder stemt om forskellige løsninger i forhold til vores affald og flertallet stemte for, at vi hver især fik vores egne affaldsspande”, skriver en beboer til SønderborgNYT.

“Et par dage inden, at vi skulle have vores affaldsspande, så vi til vores undren, at der kom fælles affaldsspande, så nu deler 40 husstande meget få spande, som bliver fyldt på færre end fem dage. Det gælder madaffald, restaffald og især plastik. Det flyder efterhånden affald overalt og det ender med, at der kommer rigtig mange rotter”, skriver beboeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Minna Hallberg fra Sønderborg Forsyning siger til SønderborgNYT, at der arbejdes på at finde en løsning på problemerne i Jørgensgaard.

“Den løsning, vi finder frem til, skal gøre, at beboerne ikke er nødt til at stille deres affald ved siden af beholderne og den skal også leve op til de arbejdsmiljøregler, der gælder for skraldemændene”, siger Minna Hallberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Gråsten

Stor bøde og sur smiley til SuperBrugsen i Gråsten

27. oktober 2021 Erhverv

Forleden var Fødevarestyrelsen på besøg i SuperBrugsen i Gråsten – og det resulterede i en sur smiley og en bøde på 20.000 kroner. Fødevarestyrelsen oplyser, at besøget i SuperBrugsens delikatesse var en opfølgning på tidligere besøg, hvor der blev konstateret, at en stikvogn i kølerummet ikke var gjort ordentligt ren – og det var den […]

Læs mere...