Husbådens udstilling om Byens Havn lukker 18. april

23. marts 2018 Erhverv

Udstillingen om Byens Havn i husbåden ved den gamle bro i Sønderborg kan ses hver dag i påsken mellem kl. 10-19 –  fra onsdag den 8. april og til og med 2. påskedag. Derefter vil husbåden kunne besøges på onsdage og i de følgende to weekender for så at lukke definitivt onsdag den 18. april kl. 19.

Bestyrelsen for Sønderborg Havneselskab glæder sig oprigtigt over den markante interesse, der har været for udstillingen og fortællingen om Frank Gehry’s masterplan og byggeprojekterne i den nye bydel Byens Havn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi begyndte at registrere besøgstallene den 8. april sidste år, og ikke færre end 21.842 har besøgt udstillingen indtil nu, hvor byggerierne er så langt fremme at det giver mening at henvise publikum til at besøge hjemmesiden byenshavn.dk og gå en tur i bydelen”, siger adm. direktør i Sønderborg Havneselskab, Michael Saxtorphi en pressemeddelelse fra Havneselskabet.

Han tilføjer, at plancher og film bliver bevaret for måske at blive brugt i andre sammenhænge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husbåden bliver senere på foråret flyttet og gjort klar til aflevering til ejeren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...