Huset Blom inviterer til DinnerDays

3. januar 2019 Erhverv

Glæd ganen med gode middage, når DinnerDays er tilbage i Sønderborg fra den 8.-17. februar.

Altid udsolgte Huset Blom serverer tre retter for 235 kroner inklusiv et gebyr på 25 kroner.

Vinterferien venter forude, og her kan du se frem til at fylde maven med gode sager, når altid udsolgte Huset Blom inviterer på middag til en pris, som er lige til at fordøje.

DinnerDays finder sted 8-17 februar.

Her vil smagsløgene blive forkælet med to forretter – en med kartoffel, bacon og porre samt en med laks, selleri og peberrod. Hovedretten er okse, svampe og søde kartofler og til dessert er der vanilje, ananas og nødder på menuen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom først til fadet

Billetterne til en madoplevelse på Huset Blom er blevet revet væk hver gang, restauranten har deltaget i DinnerDays.

I seneste omgang – i efterårsferien – var alle aftentiderne i restauranten udsolgt efter få dage. Derfor forventes det, at der også denne gang vil blive rift om billetterne.

Hvis du vil være sikker på, at ingen gafler billetterne til din yndlingsrestaurant før dig, så vær klar ved tasterne, når billetsalget starter i dag, torsdag, klokken 10 HER på dinnerdays.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...