Huset Blom inviterer til DinnerDays

3. januar 2019 Erhverv

Glæd ganen med gode middage, når DinnerDays er tilbage i Sønderborg fra den 8.-17. februar.

Altid udsolgte Huset Blom serverer tre retter for 235 kroner inklusiv et gebyr på 25 kroner.

Vinterferien venter forude, og her kan du se frem til at fylde maven med gode sager, når altid udsolgte Huset Blom inviterer på middag til en pris, som er lige til at fordøje.

DinnerDays finder sted 8-17 februar.

Her vil smagsløgene blive forkælet med to forretter – en med kartoffel, bacon og porre samt en med laks, selleri og peberrod. Hovedretten er okse, svampe og søde kartofler og til dessert er der vanilje, ananas og nødder på menuen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom først til fadet

Billetterne til en madoplevelse på Huset Blom er blevet revet væk hver gang, restauranten har deltaget i DinnerDays.

I seneste omgang – i efterårsferien – var alle aftentiderne i restauranten udsolgt efter få dage. Derfor forventes det, at der også denne gang vil blive rift om billetterne.

Hvis du vil være sikker på, at ingen gafler billetterne til din yndlingsrestaurant før dig, så vær klar ved tasterne, når billetsalget starter i dag, torsdag, klokken 10 HER på dinnerdays.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...