Huset Torré: Merethe Meyland stopper efter 20 år i jobbet

30. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Fredag eftermiddag sagde Merethe Meyland farvel til det job, som hun dag ud og dag ind er mødt frem til i Huset Torré gennem næsten 20 år.

Merethe Meyland og Rikke Torré har delt arbejdsdage gennem små 20 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil gerne sige dig tak for alle årene. Tænk at det er blevet til små 16.000 arbejdstimer plus det løse. Selv når vi modregner dine sygedage, som kan tælles på én hånd”, siger Rikke Torré i en lille afskedstale.

Rikke Torré har været butiksejer i 27 år.

Merethe Meyland fik hilst på både veninder og de såkaldte stamkunder, som kom indenfor i Huset Torré, hvor der blev holdt en lille farvel-reception.

Flere strandture

“Vi er en lille pigegruppe, der hvert år bruger sommeren ved stranden, hvor vi snakker om alt muligt. Nu bliver der tid til flere af de ture og så går jeg til alt muligt andet også, så jeg kommer ikke til at sidde og kede mig”, siger Merethe Meyland til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...