Husflidsforeningen åbner dørene til Forårsudstilllingen

Husflid. Arkivfoto: Ole Kæhler
Husflid. Arkivfoto: Ole Kæhler
19. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Husflidsforenings aktiviteter har været spredt rundt til andre steder siden renoveringen af Reimer Skolen begyndte i 2019. Det fik et større omfang en ventet, og det trak ud i længere tid, før Husflidforeningen i september 2023 kunne begynde tilbageflytningen.

”Og sikke nye rammer vi har fået. Når jeg i dag går ind i bygningen kniber jeg mig stadigvæk i armen og tænker: Er det virkelig sandt, at fra at være i en kælder har vi nu de flotteste lokaler. Det er svært at sige tak til enkeltpersoner, for der er simpelthen så mange, der har set med velvilje på, at er her skulle vi være. Jeg tror, vi alle har stor respekt for, at det er en gave, som vi har modtaget. Det vil vi sige tak for Forårsudstillingen og Åbent Hus lørdag den 27. april fra klokken 14 til 17”, siger Rasmus Caspersen fra Husflidsforeningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen åbner udstillingen.

Ved udstillingen vises det, som medlemmerne arbejder med, og der vil være rigtig flot håndarbejde, kunsthåndværk og håndværk at se på. Nogle udstillere vil muligvis gerne sælge lidt af det, de har fremstillet, eller give dig et tilbud om at fremstille noget efter dit eget ønske – måske af materialer som du selv kan levere. De fem hold til trædrejning er udtryk for tilgang af medlemmer.

For dem der gerne vil i gang med at bruge deres hænder, vil udstillingen være en god lejlighed til at se hvordan man kan komme i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Forening er baseret på frivillige instruktører og vi er fantastisk godt stillet ved at Sønderborg Kommune stiller de nye flotte lokaler gratis til vores rådighed. Gensidig hjælpsomhed vores kendemærke: Den, der kan noget, hjælper andre med at komme i gang”, siger Rasmus Caspersen.

 

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...