Husk at bestille tid hvis du vil testes for Corona

5. november 2020 REGIONALT

Der er en del syddanske, der tropper uanmeldt op til Coronatest. Det medfører køer, forsinkelser og frustrationer hos de syddanskere, der har booket tid.

Derfor indskærper koncerndirektør i Region Syddanmark Kurt Espersen nu, at alle skal booke tid, inden de møder op til coronatest på Region Syddanmarks testcentre og teststationer.

“Det er utroligt vigtigt, at man booker tid og ikke dukker uanmeldt op på vores teststeder. For det første vil vi gerne skabe et effektivt testsystem, hvor vi hver dag får testet så mange borgere, som muligt – uden at borgerne skal vente i lang tid. For det andet vil vi gerne minimere antallet af mennesker, der står i kø, for at mindske risikoen for smittespredning”, siger koncerndirektøren i en pressemeddelelse.

Derudover opfordrer Region Syddanmark også til, at man forsøger at ramme det tidspunktet, man har booket tid til, så præcist som muligt.

Det er kun i regionens testbiler, som kører rundt i hele regionen, at man ikke behøver at booke tid.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...