Husk at købe Nord-Als Boldklubs julekalender

10. november 2020 Kultur

Det er 30 år siden, at Nord-Als Boldklub udgav sin første julekalender til glæde for alle i klubben og til glæde for kalenderens lokale annoncører. Julekalenderen er nemlig også en lodseddel. Dermed støtter man gennem købet af kalenderen ikke blot et godt formål. Man får samtidigt også chancen for at vinde gavekort til lokale forretninger.

Hvad man har vundet – det kan ses på gevinstoversigten på kalenderens bagside. Her finder man også annoncerne på de forretninger, der har bidraget til udgivelsen af julekalenderen. Nord-Als Boldklub køber naturligvis gavekortene hos disse forretninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af Corona-restriktionene kommer salget af julekalenderen til at foregå på en forsvarlig måde og der er tre muligheder at vælge mellem, skriver Nord-Als Boldklub.

Sådan får du fat i en julekalender

Kontakt Lis Schmidt på enten tlf. 40156674 eller mail lisjensenschmidt@gmail.com – her kan du bestille det antal julekalendere du ønsker, oplyse din adresse og betale via NB’s mobilepay nr. 331333.

Du vil få leveret dine julekalendere i din postkasse

Købe julekalenderen i butikker i Nordborg by og betale direkte til NB via mobilepay nr. 331333.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb kalenderen hos Blomsterværkstedet, Nordborg Guld og Sølv, Nordborg Boghandel, Lys i Laden, Flügger Farver, Katus by Dots, Frisør Sacha, Kvickly Nordborg og Tøjeksperten Bundgaard Sport og Tøj.

Købe julekalenderen hos vores voksne sælgere, som du kan møde udenfor Kvickly Nordborg de fleste lørdage fra midten af november fra kl. 10-13. Første gang lørdag den 14. november.

De første 22 dage i december er gevinsten hver dag et gavekort på 300 kr.

Den 23. december og 24. december er præmierne noget større.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre det hele ekstra spændende, er der trukket lod blandt annoncørerne for at finde de heldige forretninger, hvor det store gavekort på 3.000 kroner og de fem gavekort på 500 kroner skulle købes.

Hovedpræmien på 3.000 kroner er et gavekort til Dyvig Badehotel.

Kalenderen koster kun 30 kroner og hele overskuddet går til ungdomsarbejdet i Nord-Als Boldklub.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...