Husk at sikre jer en billet til Sensommerfesten med TipTop Partyband

20. juni 2022 Kultur
Tip Top Partyband. Foto; Ole Kæhler
Tip Top Partyband. Foto; Ole Kæhler

Lørdag den 17. september er der Sensommerfest i SFS-hallen og det bliver igen med TipTop Partyband, der vil løfte stemningen helt i top. Men inden dansegulvet indtages, skal der nydes en middag, hvor forretten er skinke og melon og den ret efterfølges af helstegt vildsvin fra Detlef.

“Sensommerfesten er en fest, som vi startede for hele 40 år siden og den holdt vi frem til omkring 2012”, siger Knud Erik Gubbertsen fra Byggefonden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er den succes, som Byggefonden nu genåbner”, fortæller han og tiolføjer, der var små 450 til den allerførste Sensommerfest og ved de sidste var der flere end 700 festglade mennesker i SFS-hallen.

“Og jeg kan huske, at folk stod i rigtig lang kø, når billetsalget startede. Det tog bare et kvarter at sælge langt størstedelen af billetterne”, siger Knud Erik Gubbertsen, som også fortæller, at det nærmest var indlysende for Byggefonden, at det er TipTop Patyband, der skal spille, når der igen skal festes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De har spillet til  Sensommerfesten hele 15 gange og var med, da det hele toppede”.

Når Byggefonden igen har sat scenen til Sensommerfesten, så er forklaringen, at meget er blevet aflyst gennem de seneste år.

“Og med Sensommerfesten midt i september, så kan virksomheder, personaleforeninger, gadefællesskaber, vennekredse, syklubber og sportshold komme til et brag af en fest i SFS-hallen sammen med andre, der også har lyst til at feste”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb billet allerede nu på mailadressen: gubbertsen@dyb-net.dk eller ved at ringe til: 30891549

”Køber du din billet inden 1. august, så får du en gratis fadøl eller drink”, siger Knud Erik Gubbertsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...