Husk der er Nøffel Festival på lørdag

Nøfel Festival. Arkivfoto: Ole Kæhler
Nøfel Festival. Arkivfoto: Ole Kæhler
20. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag er der Nøffel Festival 2024 på sportspladsen i Nybøl og traditonen tro åbner festivalen klokken 14 med en tale, som i år holdes af Kennet Bøgehøj.

”Kennet Bøgehøj er daglig leder i Sønderborghus, så han er et oplagt valg”, siger Roland Knudsen fra Nybøl Idræts- og Kulturforening i en pressemeddelelse.

Kl. 14.05: Går der et helt nyt band på den store scene. Bandet kalder sig Under Cover, og selv om det er nyt, har samtlige medlemmer mange års erfaring, fra andre bands de har spillet i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 15.00:  Er det trioen Njora på den lille scene kaldet Planken. Njora spiller egne folkelige sange i akustisk version.

Kl. 15.30: Der er det bandet Re-Set på storscenen. De spiller blues og rockmusik fra 60ér ne og frem til i dag.

Kl. 16.30: Kommer der nogle kendinge på planken, nemlig bandet East Coast Acoustic, som vi før har haft fornøjelsen af på festivalen. De spiller lidt egne numre, og mon ikke de spiller deres fortolkninger af Bruce Springsteen som de er kendt for.

Kl. 17.00: Får vi bandet M:I:B fra Broager på scenen. My Incredible Band spiler blandet populær musik, og er med til at lave en fed stemning, på diverse festivaler rundt omkring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 18.00: Har vi fået fat i en solo musiker, som også før har spillet på vores festival En ung gut, David Van Buren, der med sin guitar og sang, leverer musik på planken.

Kl. 18.30: Der spiller bandet Utopia Turnpike på storscenen. Bandet har base i Aarhus, og beskriver selv deres musik som en blanding der er inspireret af garagerock, new wave, reggae samt punk. Bandet har udgivet et album i 2020 samt EP fra 2023 og kan lyttes til på Spotify.

Kl. 19.30: På planken kommer trioen Urent Trav, som beskriver deres musik som Funk Pop Fusion i en sammensmeltet cocktail. Trioen består af 3 garvede musikere, som har spillet i mange andre forskellige bands, gennem tiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 20.00: På den store scene lukker og slukker bandet Desert Snow. Frontfiguren i bandet er en gammel kending, som både har spillet på Nøffelskov Festival samt Nøffel Festival før. Han var også frontfigur i bandet Wine by the Glas, samt solo på Planken som Mike Cope.

Drikkevarer samt mad kan købes på pladsen og må ikke medbringes hjemmefra.

Musikken stopper klokken 21 – og så går vi alle sammen hjem.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...