Husk nu: Borgen er ikke alene om at åbne tirsdag

27. september 2013 Kultur

Tirsdag den 1. oktober åbner Borgen i Sønderborg – og samme dag åbner en anden slags handel, der dog ikke med det samme giver øget trafik i byens gader.

” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2013/09/Nsa-Soenderborg-revy-fjorten0005_thumb-220×300.jpg” width=”220″ height=”300″ /> Holdet til Sønderborg Sommerrevy 2014.

Det er nemlig forsalget til næste års Sommerrevy, “Med blå næser og røde ører”, der giver publikum mulighed for i en god tid at sikre sig en billet via mail – og der kan desuden allerede nu også bestilles plads på Hotel Comwell til Den Store Sommerbuffet eller den tre-retters menu.

– Revyens to billetsælgere Ulla Jensen og Lene Ebbesen sidder klar fra 1.10.-13 til at besvare mails.

Når billetstarten går den 1.10.-13 er det altså udelukkende bestilling pr. mail. Enten direkte fra revyenshjemmeside www.sommerrevy.dk, eller også på revyens billetmail: billet@sommerrevy.dk

På hjemmesiden kan man læse alt om spilleperioden, den nye, lækre Sommer-Buffet, om Hotel Comwells Tre-Retters-Menu, om overnatning, nat-mad, pausedrinks, forpremieretilbud, eftermiddagsforestillinger – med eller uden stegt flæsk osv. osv.

Revyen har premiere lørdag den 31. maj 2014 og så kommer der rigtigt mange besøgende til Sønderborg. Over hele sæsonen er der plads til  hele 21. 912 revygæster.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk