Huspriserne stiger i Sønderborg trods Corona-krisen

10. juni 2020 Samfund

På landsplan er huspriserne steget med 1,2 procent det seneste år, og i Sønderborg Kommune er prisen steget med 5,4 procent.

Det viser de nye maj-tal fra Boligsidens Markedsindeks, der er udregnet som tre måneders glidende gennemsnit for marts, april og maj – altså de tre måneder, hvor Corona-krisen har sat dagsordenen i Danmark.

Til sammenligning er boligprisen faldet i Aabenraa med 10,3 procent, mens huspriserne i Tønder er faldet med 7,7 procent og i Haderslev er det sket et fald i huspriserne med 3,6 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har nu de data, der skal til for at sige, at der har været en positiv prisudvikling på huse, mens corona har været her. Det er en prisudvikling, der blandt andet er båret frem af den høje handelsaktivitet, som vi har set i de seneste uger. Og det viser, at det foreløbig ikke er gået så galt med priserne, som vi kunne have frygtet kort efter nedlukningen af Danmark,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...