Hvad er vigtigt at vide når man skal eller lige har købt bolig?

20. november 2018 Sundeved

Når der købes bolig, så er det den allerstørste handel, som de fleste mennesker gør i deres liv – og så er det jo herligt, hvis man føler sig klædt på til, at man kan træffe de rigtige valg.

Tirsdag aften havde Energistyrelsen og Sønderborg Kommune et fælles arrangement, der henvendte sig – på allerbedste måde – til nye og kommende boligkøbere.

Det hører med til det rigtige valg, at man ved, hvad det koster at sidde i boligen, når alle regningerne er betalt og så er det vigtigt at være skarp på, hvad man venter sig af sin nye bolig.

For nogle mennesker handler det ene og alene om beliggenheden – og der er dem, der køber et hus, som ligger det rigtige sted, river det ned og bygger et nyt. Nogle tænker på familieforøgelse og andre igen på helt andre ting.

Fælles for alle købere gælder der det, at en bolig skal varmes op.

“Og når man køber et hus er det en rigtig god ting at lægge mærke til energimærket og se på, hvad man kan lave af forbedringer”, siger Line Nørmark fra Energistyrelsen.

Efter nogle korte oplæg i den røde box i Alsion, blev de godt 30 deltagere sendt ned i vafeen, hvor der kunne cirkuleres og spørges om forskellige ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og spørgelysten var stor – så medarbejdere fra kommunens Kvik Café, bosætningskoordinatoren, Energistyrelsen og andre fik nok at lave.

Deltagerne gav udtryk for, at de oplevede, at de fik brugbare svar på deres spørgsmål – og et ungt par opdagede også at en drømmebolig, hvor man også kan have høns, sagtens kan findes.

Du finder masser af råd til, hvordan du kan spare energi – og dermed penge – HER på SPAR ENERGI

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...