Hvad er vigtigt at vide når man skal eller lige har købt bolig?

20. november 2018 Sundeved

Når der købes bolig, så er det den allerstørste handel, som de fleste mennesker gør i deres liv – og så er det jo herligt, hvis man føler sig klædt på til, at man kan træffe de rigtige valg.

Tirsdag aften havde Energistyrelsen og Sønderborg Kommune et fælles arrangement, der henvendte sig – på allerbedste måde – til nye og kommende boligkøbere.

Det hører med til det rigtige valg, at man ved, hvad det koster at sidde i boligen, når alle regningerne er betalt og så er det vigtigt at være skarp på, hvad man venter sig af sin nye bolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

For nogle mennesker handler det ene og alene om beliggenheden – og der er dem, der køber et hus, som ligger det rigtige sted, river det ned og bygger et nyt. Nogle tænker på familieforøgelse og andre igen på helt andre ting.

Fælles for alle købere gælder der det, at en bolig skal varmes op.

“Og når man køber et hus er det en rigtig god ting at lægge mærke til energimærket og se på, hvad man kan lave af forbedringer”, siger Line Nørmark fra Energistyrelsen.

Efter nogle korte oplæg i den røde box i Alsion, blev de godt 30 deltagere sendt ned i vafeen, hvor der kunne cirkuleres og spørges om forskellige ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og spørgelysten var stor – så medarbejdere fra kommunens Kvik Café, bosætningskoordinatoren, Energistyrelsen og andre fik nok at lave.

Deltagerne gav udtryk for, at de oplevede, at de fik brugbare svar på deres spørgsmål – og et ungt par opdagede også at en drømmebolig, hvor man også kan have høns, sagtens kan findes.

Du finder masser af råd til, hvordan du kan spare energi – og dermed penge – HER på SPAR ENERGI

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Augustenborg

37-årig mand mistænkt for narkokørsel

3. februar 2023 112

Klokken cirka halv tre – natten til fredag – anholdt politiet en 37-årig mand fra Augustenborg, fordi de mistænker ham for at være påvirket af stoffer, mens han kørte bil. “En patrulje stoppede bilen i Augustenborg og efter at have anholdt føreren kiggede de bilen igen og fandt et baseballbat, som tilhørte en passager, som […]

Læs mere...