Hvad koster det at lede og administrere kommunen?

1. november 2017 Politik

På onsdagens byrådsmøde blev der talt om økonomi og det fik Enhedslistens Anders Brandt til at spørge, hvad det koster at lede og administrere Sønderborg Kommune.

I valgkampen er Venstre ude med tallet 108 millioner kroner – og det er vel at mørke et tal, der viser, hvor meget Sønderborg er dyrere end en gennemsnitskommune.

“Jeg synes, den slags valgkampssnak skal holdes dér, hvor den hører til”, siger Peter Jørgensen fra Venstre og anbefaler, at byrådet igen kommer ind i dagsordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Brandt blev vejledt til selv at stille spørgsmålet til direktionen, som så ville give ham et svar.

Borgmester Erik Lauritzen løftede sløret for, han også havde undret sig over tallet med de 108 millioner kroner og derfor allerede havde bedt kommunaldirektøren komme med beløbet for ledelse og administration.

“Og der kommer et groft rids over de udgifter på direktionens møde på mandag”, siger kommunaldiektør Tim Hansen til byrådet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...