Hvad koster det at lede og administrere kommunen?

1. november 2017 Politik

På onsdagens byrådsmøde blev der talt om økonomi og det fik Enhedslistens Anders Brandt til at spørge, hvad det koster at lede og administrere Sønderborg Kommune.

I valgkampen er Venstre ude med tallet 108 millioner kroner – og det er vel at mørke et tal, der viser, hvor meget Sønderborg er dyrere end en gennemsnitskommune.

“Jeg synes, den slags valgkampssnak skal holdes dér, hvor den hører til”, siger Peter Jørgensen fra Venstre og anbefaler, at byrådet igen kommer ind i dagsordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Brandt blev vejledt til selv at stille spørgsmålet til direktionen, som så ville give ham et svar.

Borgmester Erik Lauritzen løftede sløret for, han også havde undret sig over tallet med de 108 millioner kroner og derfor allerede havde bedt kommunaldirektøren komme med beløbet for ledelse og administration.

“Og der kommer et groft rids over de udgifter på direktionens møde på mandag”, siger kommunaldiektør Tim Hansen til byrådet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...