Hvem mon får JCI Sønderborgs pris: Årets Erhvervsinitiativ 2019

18. oktober 2019 Erhverv

Årets Erhvervsinitiativ er en hyldest til en virksomhed i Sønderborg Kommune, der har udmærket sig i forhold til værdierne; bæredygtighed, rummelighed og fightervilje.

Prisen bliver givet ved et arrangement på EUC Syd den 14 november klokken 14.

Vinderen udvælges af en uafhængig jury bestående af prominente repræsentanter fra erhvervslivet i Sønderborg. Juryen består i år af Bent Jensen, Linak, Svend-Aage Kjær, SAAK gruppen, Vivi Muurholm, Advokathuset Muurholm samt dette års Local President for JCI Sønderborg og sidste års vinder, Better Energy repræsenteret ved Nicolai Faaborg Andresen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er femte år i træk, at JCI Sønderborg kårer Årets Erhvervsinitiativ.

Udover uddelingen af prisen vil der være foredrag med den kendte forretningsmand Jacob Risgaard under titlen “Fra 75% fravær til 100% succes” samt et let traktement og mulighed for netværk efterfølgende, skriver JCI Sønderborg.

For yderligere information og tilmelding henvises til www.erhvervsinitiativ.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...