Hvem skal ha’ BHJ Fondens Initiativpris

21. oktober 2020 REGIONALT

Vi leder efter nogle personer, virksomheder eller foreninger, som er lykkedes med en helt særlig bedrift på trods af omstændighederne. Det kan være en omstilling af virksomheden, som vi har set mange være rigtigt gode til, eller nogle der har udvist et helt særligt samfundssind og initiativ, siger Peder Damgaard, der er bestyrelsesformand for BHJ Fonden.

BHJ Fonden uddeler et samlet beløb på 75 000 kroner til vinderne af prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Personer, der har udvist handlekraft, gåpåmod og leveret nye løsninger på de udfordringer, der opstod efter Corona-nedlukningen af samfundet, skriver BHJ Fonden i en pressemeddelelse.

Du kan stadig nå at søge

Ansøgningsfristen er den 27.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober, så det er stadig muligt at søge.

Ansøgningen skal sendes til direktør for Udviklingsråd Sønderjylland, Claus Schmidt, på mailadressen: cs@soenderjylland.dk.

Udviklingsrådet står for den administrative side af Initiativprisen for BHJ Fonden.

BHJ Fondens bestyrelsesformand uddeler prisen i november i forbindelse med årsdagen for Udviklingsråd Sønderjylland.

”Vi glæder os til at se alle ansøgninger igennem og se den idérigdom og det store gåpåmod, både virksomheder, foreninger og enkeltpersoner har vist under nedlukningen”, siger Peder Damgaard..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...