Hvem skal ha’ Brobyggerprisen i år?

Zonta fik Brobyggerprisen sidste år. Arkivfoto: Ole Kæhler
Zonta fik Brobyggerprisen sidste år. Arkivfoto: Ole Kæhler
28. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Så er det igen tid til at indstille kandidater til årets Brobyggerpris. Integrationsrådet uddeler prisen til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i kommunen.

Integrationsrådet uddeler Brobyggerprisen for 20. gang og det sker på Kulturnatten, skriver Sønderborg Kommune.

Nu mangler der kun det vigtigste: Kandidaterne.

Du kan indstille en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme etnisk ligestilling og integration i Sønderborg Kommune. Brobyggerprisen hylder dem, der utrætteligt og med stort engagement arbejder på at fremme mangfoldigheden i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2023 gik Brobyggerprisen til Zonta Sønderborg på baggrund af deres støtte til Bydelsmødrene. Zontas engagement i Bydelsmødre Sønderborg har haft stor betydning for organisationens mulighed for at forankre sig som selvstændig organisation.

Skriv en indstilling, hvor du fortæller, hvordan personen, virksomheden eller organisationen gør en særlig indsats for integrationen og den etniske ligestilling i Sønderborg Kommune. Alle kan indstille kandidater.

Send indstillingen til Ditte Nørgaard på [email protected] senest den 16. juni.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...