Hvem skal have Sundhedsprisen?

10. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du kender en kollega eller nabo, der har gjort noget særligt for at fremme sundhed og trivsel, så er det nu du kan indstille ham eller hende til Sønderborg Kommunes Sundhedspris 2013.

 

Det kunne være den kantinemedarbejder, der sørgede for at flytte slikboden væk fra kantineudgangen – måske endda helt ud af virksomheden. Eller den kollega, der gik foran og overtalte rygerne i afdelingen til at tage på fælles rygestopkursus. Det kunne også være den nabo, der til den seneste gadefest samlede et mountainbikehold, der nu drøner rundt i skoven to gange om ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Modtageren af Sønderborg Kommunes Sundhedspris skal være en person, der har gjort en særlig indsats for det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde. Det kan også være en gruppe af personer, en virksomhed eller en forening.

 

– Det er syvende gang, at Sønderborg Kommune uddeler den årlige sundhedspris. Hver gang har vi fået rigtig mange, fine indstillinger fra borgere, foreninger og virksomheder. Det er jeg sikker på, at vi også får i år. Hvert år bliver jeg imponeret over de mange gode sundhedsaktiviteter, der foregår rundt omkring i kommunen, og nu skal vi have dem frem i lyset, siger Jesper Rosanes, formand for sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hvis du kender en, må du meget gerne indsende dit forslag med en kort begrundelse på mail[email protected] eller pr. brev mærket ”Sundhedspris 2013” til Social og Sundhed, Ellegårdvej 25A, 6400 Sønderborg. Du kan også skrive din indstilling direkte på www.sonderborgkommune.dk. Se under Borger og Sundhed og Forebyggelse.

 

Fristen for indstilling af kandidater er den 10. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Sundhedsprisen er på 20.000 kr. og kan fordeles mellem flere prismodtagere.

 

Sønderborg Kommune uddelte første gang Sundhedsprisen i 2007. Sidste år gik prisen til Varehuset Føtex i Sønderborg for deres store indsats med sund kost og motionstilbud til medarbejderne.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...