Hvem skal have Sundhedsprisen?

10. september 2013 Uncategorized

Hvis du kender en kollega eller nabo, der har gjort noget særligt for at fremme sundhed og trivsel, så er det nu du kan indstille ham eller hende til Sønderborg Kommunes Sundhedspris 2013.

 

Det kunne være den kantinemedarbejder, der sørgede for at flytte slikboden væk fra kantineudgangen – måske endda helt ud af virksomheden. Eller den kollega, der gik foran og overtalte rygerne i afdelingen til at tage på fælles rygestopkursus. Det kunne også være den nabo, der til den seneste gadefest samlede et mountainbikehold, der nu drøner rundt i skoven to gange om ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Modtageren af Sønderborg Kommunes Sundhedspris skal være en person, der har gjort en særlig indsats for det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde. Det kan også være en gruppe af personer, en virksomhed eller en forening.

 

– Det er syvende gang, at Sønderborg Kommune uddeler den årlige sundhedspris. Hver gang har vi fået rigtig mange, fine indstillinger fra borgere, foreninger og virksomheder. Det er jeg sikker på, at vi også får i år. Hvert år bliver jeg imponeret over de mange gode sundhedsaktiviteter, der foregår rundt omkring i kommunen, og nu skal vi have dem frem i lyset, siger Jesper Rosanes, formand for sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hvis du kender en, må du meget gerne indsende dit forslag med en kort begrundelse på mailsundhedspris@sonderborg.dk eller pr. brev mærket ”Sundhedspris 2013” til Social og Sundhed, Ellegårdvej 25A, 6400 Sønderborg. Du kan også skrive din indstilling direkte på www.sonderborgkommune.dk. Se under Borger og Sundhed og Forebyggelse.

 

Fristen for indstilling af kandidater er den 10. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Sundhedsprisen er på 20.000 kr. og kan fordeles mellem flere prismodtagere.

 

Sønderborg Kommune uddelte første gang Sundhedsprisen i 2007. Sidste år gik prisen til Varehuset Føtex i Sønderborg for deres store indsats med sund kost og motionstilbud til medarbejderne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...