Hvem skal repræsentere dig i Sønderborg Forsynings bestyrelse?

15. marts 2021 Erhverv

Vil du have indflydelse på sikringen af fremtidens drikkevand, etableringen af et nyt højteknologisk renseanlæg, udrulningen af fjernvarme på Nordals og udviklingen af genbrugspladser i Sønderborg Kommune? Så har du al mulig grund til at interessere dig for valget af forbrugerrepræsentanter til Sønderborg Forsynings bestyrelse.

”Vores bestyrelse er med til at træffe mange vigtige beslutninger, og medlemmerne har et stort ansvar. Derfor er det vigtigt, at kandidaterne er parate til at investere tid og engagement for at sikre vores kunders ønsker til den fortsatte udvikling af Sønderborg Forsyning”, siger Sønderborg Forsynings direktør, Hans Erik Kristoffersen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem i perioden 19. april til 3. maj – stil op allerede nu

Sønderborg Forsynings bestyrelse består af i alt ti medlemmer: Fem repræsentanter fra byrådet, tre medarbejderrepræsentanter og to forbrugerrepræsentanter.

Det er de to forbrugerrepræsentanter, der er på valg i perioden fra 19. april til 3. maj.

Kandidater kan melde sig frem til 29. marts.

Du kan læse mere om valget på Sønderborg Forsynings hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...