Hvilken butik er den bedste i Sønderborg?

18. marts 2023 Erhverv

Du kan være med til afgøre, hvilken butik der bliver kåret til at være Sønderborgs bedste i år og som noget nyt stemmer du med din telefon, alt hvad du skal gøre, er at tænde for dit kamera på telefonen og scanne QR koden i butikken. Skriv kort hvorfor du mener butikken skal have den eftertragtede titel og have pokalen stående det kommende år, forklarer citychef Axel Nielsen – der også lige fortæller, at vinderen i 2023 ikke er den samme som i 2020, da pokalen dengang lige før Corona gik til LY Copenhagen på Jernbanegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi prøver igen

Vores Sønderborg har tidligere kåret Årets Butik, men så kom der en ufrivillig pause med Corona, og der blev prisen ikke givet.  Men nu er Vores Sønderborg tilbage med kåringen”, siger Axel Nielsen i en pressemeddelelse. Der er også et gavekort til en af de trofaste kunder, som findes iblandt alle dem, der stemmer på den butik, som bliver vinder af Årets Butik 2023.

Som kunde kan du vinde 1.500 kroner til din favoritbutik og samtidig hjælpe butikken med at vinde titlen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der følger en pokal, en overraskelse, frokost, hæder og omtale i byens medier”, forklarer Axel Nielsen og tilføjer:

”Indehaveren af den tidligere butik LY Copenhagen, Adam Ferati, har lovet, at vi får vandrepokalen tilbage”.

Pokalen blev stiftet i 2008 hvor Jacob Nielsen & Søn modtog pokalen fra Lokalavisen Budstikken Sønderborg. Her var den nuværende city manager Axel Nielsen idémanden bage eventen og han tænker stadig. at den gamle klassiker stadig har sin berettigelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hjælp butikken med feedback og måske er du den heldige vinder af et gavekort”, siger han.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...