Hvis du har en sundhedsfaglig uddannelse så har kommunen brug for dig

14. januar 2022 Erhverv

Har du en sundhedsfaglig uddannelse og tid til at hjælpe under coronakrisen? Så har vi brug for dig.

Sådan lyder den appel, Sønderborg Kommune går ud med i en ny kampagne, i håb om at for eksempel pensionerede sygeplejersker eller andre med en sundhedsfaglig uddannelse vil give en hånd med på kommunens social- og sundhedsområde.

Sønderborg Kommune står som resten af landet i en ekstraordinær situation på grund af det stigende antal smittede. Det udfordrer rekrutteringen af pleje- og sundhedsfagligt personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi gør alt for at passe på vores ældre og udsatte borgere og har derfor brug for ekstra arbejdskraft til at styrke disse områder i forbindelse med den aktuelle situation. Vi håber derfor, at vores budskab når ud til bl.a. efterlønnere, pensionister eller studerende med en sundhedsfaglig baggrund, der har mod på at hjælpe med pleje- og sygeplejefaglige opgaver, måske bare nogle timer om ugen”, siger direktør for Job og Velfærd Klaus Liestmann i en pressemeddelelse.

Helt konkret er det social- og sundhedshjælpere og assistenter, sygeplejersker, sygeplejerskestuderende og pensionister/efterlønnere med en sundhedsfaglig uddannelse Sønderborg Kommune nu kommer med en særlig appel til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vagterne regnes som corona-relateret arbejdet og indtægten bliver derfor ikke modregnet i folke-, senior- og førtidspension eller efterløn.

Ansøgning sendes via kommunens hjemmeside, hvor man også kan læse mere om opgaven.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...