Hvor en var baen – en visuel og musikalsk hyldest til Als

6. februar 2022 Kultur

Digteren Martin N. Hansen skrev på alsisk om hverdagen, naturen og livet på Als.

I filmen, Hvor En Var Baen, som guitaristen Haftor Medbøe står bag, sættes billeder på og musik til Martin N. Hansens digte, skriver biblioteket i Hørup.

På biblioteket i Hørup – torsdag den 10. februar fra 19 til 21 – præsenterer Haftor Medbøe, sammen med kontrabassisten Jesper Hindø, filmen og byder på en aften med musik, film og fællessang om Als og Martin N. Hansen.

Haftor Medbøe er norskfødt guitarist og komponist, opvokset på Nordals og nu bosat i Skotland, hvor han er professor i musik på Edinburgh Napier University.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Hindø har spillet kontrabas i Sønderjyllands Symfoniorkester i 38 år og har ved flere koncerter medvirket som solist. Han er i dag freelancemusiker og spiller hovedsageligt jazzkoncerter og kirkekoncerter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...