Hvor er alle de nye virksomheder?

8. december 2014 Erhverv

For flere måneder siden meldte Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter ud i et nyhedsbrev, at de havde været med til at sætte gang i rigtigt mange nye lokale virksomheder. SønderborgNyt kontaktede Erhvervsudvalgets formand, Ole Stenshøj og spurgte, om udvalget havde fået en liste med alle solstrålehistorierne.

Stenshøj er endnu ikke kommet med listen over SETs og iFabrikkens successer med at have hjulpet flere hundreder nye virksomheder i gang.” width=”242″ height=”300″ /> Ole W. Stenshøj er endnu ikke kommet med listen over SETs og iFabrikkens succeser med at have hjulpet rigtigt mange nye virksomheder i gang.

“Jeg er sikker på, forvaltningen har en liste med de nye virksomheder, der er kommet til verden via SET og/eller iFabrikken – og den får jeg sendt til jer”, lovede Ole Stenshøj fra Konservative.

SønderborgNyt ville gerne se en liste med nye virksomheder fra 2013 og 2014.

Konservative gik til valg på, at partiet ville gøre kommunen meget bedre for iværksættere og så skulle der bruges energi på at bakke op om små og mellemstore virksomheder, mens de store virksomheder sagtens kan klare sig selv.

Altså kunne konservative Ole Stenshøj have trådt frem med listen over alle de nystartede og fortalt, at der i de seneste to år var kommet så og så mange nye virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden ville han samtidig have et antal, som han kan måle Vækstrådets iværksætterindsats på om to år.

SønderborgNyt har flere gange rykket Ole Stenshøj for at få lister med de virksomheder, der er løbet i gang via SET og med de industrivirksomheder, der er kommet fra iFabrikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men udvalgsformanden har endnu ikke bragt lister frem i lyset.

Altså er det indtil videre kun Erhvervsudvalget, der må vide, hvad det er for virksomheder, der er kommet fra SETs iværksætterrådgivning og hvor mange industrivirksomheder, der er udviklet på iFabrikken.

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...