Hvor er det dejligt Heidi’s Bier Bar endelig er åbent

3. september 2020 Erhverv

Det er simpelthen bare superdejligt, Heidi’s Bier Bar endelig er åben igen. Sådan lyder det fra Patrick, som tidligere var fast torsdagsgæst og nu har igen har muligheden for at møde vennerne på udebane og nyde en pilsner eller tre.

For ganske få dage siden besluttede Henrik Danekilde og Rekom, der står bag Heidi’s Bier Bar, at dørene til det populære sted på Rådhustorvet igen kunne åbnes.

“Der har været lukket i næsten et halvt år, så jeg er glad for, vi igen kan komme indenfor”, siger Patrick til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Corona-krisen kom, lukkede regeringen landet ned – og de seneste, der har fået lov til at åbne, er natrestauranterne, som må have gæster frem til klokken to om natten.

Patrick fortæller, at der i lukkeperioden selvfølgelig ikke var et alternativ til Heidi’s Bier Bar.

“Men jeg har en lejlighed, så vi har holdt nogle privatfester og da Brøggeriet åbnede, besøgte vi det et par gange”.

Restriktionerne

“Corona-reglerne siger, der ikke må danses, så vi har sat borde og bænke på dansegulvet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdage, fredage og lørdage kan man kigge indenfor i Heidi’s Bier Bar frem til klokken 23.

“Vi lukker klokken 02 – og vil man feste frem til lukketid, så skal man komme inden klokken 23”, siger Henrik Danekilde. Restriktionerne siger, der ikke må lukkes nye ind efter det tidspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...