Hvor i Sønderborg skal Nybyggerne optages?

26. november 2020 Samfund

I kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside, har adskillige læsere spurgt, hvor i Sønderg Kommune, den næste udgave af Nybyggerne skal optages. SønderborgNYT har derfor ringet til TV2.

Program-redaktør Stine Ravn fra TV2 fortæller, at det er for tidligt at røbe, hvor i Sønderborg optagelserne til den næste udgave af Nybyggerne skal optages.

Onsdag fortalte SønderborgNYT, at de næste programmer skal optages et sted i Sønderborg Kommmune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det skal de, fordi vi med programmet gerne vil vise forskellige steder i landet, hvor folk har mulighed for at slå ned. Optagelserne i Sønderborg bliver ivørigt de første i Sønderjylland”, siger Stine Ravn til SønderborgNYT. Hun fortæller, at man ikke er udelukket fra at melde sig som deltager, selvom man allerede bor i Sønderborg og omegn.

Produktionen bag programmet søger par i alle aldre, som har mod på at kaste sig ud i den krævende byggeproces og kan tage fri i otte sammenhængende uger fra uge 18 i 2021.

Optagelserne til den næste sæson af ‘Nybyggerne’ forventes at begynde 3. maj 2021, og fristen for tilmelding er 18. januar.

“Husene i Silkeborg havde en værdi af 2,6 millioner kroner I Sønderborg kender vi endnu ikke den eksakte værdi af de kommende huse”, siger Stine Ravn.

Lyder det tiltrækkende for din partner og dig, kan I melde jer som deltagere her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk