Hvor i Sønderborg skal Nybyggerne optages?

26. november 2020 Samfund

I kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside, har adskillige læsere spurgt, hvor i Sønderg Kommune, den næste udgave af Nybyggerne skal optages. SønderborgNYT har derfor ringet til TV2.

Program-redaktør Stine Ravn fra TV2 fortæller, at det er for tidligt at røbe, hvor i Sønderborg optagelserne til den næste udgave af Nybyggerne skal optages.

Onsdag fortalte SønderborgNYT, at de næste programmer skal optages et sted i Sønderborg Kommmune.

“Og det skal de, fordi vi med programmet gerne vil vise forskellige steder i landet, hvor folk har mulighed for at slå ned. Optagelserne i Sønderborg bliver ivørigt de første i Sønderjylland”, siger Stine Ravn til SønderborgNYT. Hun fortæller, at man ikke er udelukket fra at melde sig som deltager, selvom man allerede bor i Sønderborg og omegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen bag programmet søger par i alle aldre, som har mod på at kaste sig ud i den krævende byggeproces og kan tage fri i otte sammenhængende uger fra uge 18 i 2021.

Optagelserne til den næste sæson af ‘Nybyggerne’ forventes at begynde 3. maj 2021, og fristen for tilmelding er 18. januar.

“Husene i Silkeborg havde en værdi af 2,6 millioner kroner I Sønderborg kender vi endnu ikke den eksakte værdi af de kommende huse”, siger Stine Ravn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lyder det tiltrækkende for din partner og dig, kan I melde jer som deltagere her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...