Hvordan er det at bo i Sønderborg?

Arkivfoto
Arkivfoto
8. oktober 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune vil gøre en særlig indsats for at gøre det attraktivt at bo i kommunen og flytte hertil. Som led heri skal konsulentfirmaet NIRAS skal hjælpe kommunen med at udvikle en bosætningsstrategi.

Men hvad er det, der gør det godt at bo og leve i Sønderborg kommune? Ingen ved det bedre end kommunens borgere, e

rhvervsliv og besøgende. Derfor vil NIRAS i de kommende måneder stille spørgsmål og lytte til borgerne i kommunen. I efterårsferien står to medarbejdere fra NIRAS klar til at spørge og lytte torsdag d. 16. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gør de på biblioteket om formiddagen og på Borgen om eftermiddagen.

“Jeg håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at sætte deres fingeraftryk på, hvordan vi gør Sønderborg Kommune mere attraktiv. Bosætningsstrategien er en af de vigtigste indsatser for kommunen. Det er helt afgørende for kommunens udvikling, at vi bliver bedre til at holde på egne borgere og tiltrække nye”, siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for erhvervsudvalget.

Bosætningsstrategien skal vende den lille tendens til befolkningstilbagegang, som Sønderborg Kommune har oplevet de senere år. Strategien vil ligge klar i foråret 2015. Herefter er det op til kommunen at sørge for, at strategien bliver gennemført. Men kommunen kan kun løfte opgaven i samarbejde med borgerne og erhvervslivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så mød op torsdag i efterårsferien og få en snak med konsulenterne fra NIRAS.

 

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...