Hvordan er det at bo i Sønderborg?

8. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune vil gøre en særlig indsats for at gøre det attraktivt at bo i kommunen og flytte hertil. Som led heri skal konsulentfirmaet NIRAS skal hjælpe kommunen med at udvikle en bosætningsstrategi.

Men hvad er det, der gør det godt at bo og leve i Sønderborg kommune? Ingen ved det bedre end kommunens borgere, e

Ole Stenshøj opfordrer sønderborgenserne til at deltage i undersøgelsen.

Ole Stenshøj opfordrer sønderborgenserne til at deltage i undersøgelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

rhvervsliv og besøgende. Derfor vil NIRAS i de kommende måneder stille spørgsmål og lytte til borgerne i kommunen. I efterårsferien står to medarbejdere fra NIRAS klar til at spørge og lytte torsdag d. 16. oktober.

Det gør de på biblioteket om formiddagen og på Borgen om eftermiddagen.

“Jeg håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at sætte deres fingeraftryk på, hvordan vi gør Sønderborg Kommune mere attraktiv. Bosætningsstrategien er en af de vigtigste indsatser for kommunen. Det er helt afgørende for kommunens udvikling, at vi bliver bedre til at holde på egne borgere og tiltrække nye”, siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bosætningsstrategien skal vende den lille tendens til befolkningstilbagegang, som Sønderborg Kommune har oplevet de senere år. Strategien vil ligge klar i foråret 2015. Herefter er det op til kommunen at sørge for, at strategien bliver gennemført. Men kommunen kan kun løfte opgaven i samarbejde med borgerne og erhvervslivet.

Så mød op torsdag i efterårsferien og få en snak med konsulenterne fra NIRAS.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...